Гройсман і нардепи вирушили на перший в історії "український тиждень" у Європарламенті

Гройсман і нардепи вирушили на перший в історії "український тиждень" у Європарламенті

Володимир Гройсман / Фото: УНІАН

Офіційні візити почнуться з Бельгії та Нідерландів.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман разом з лідерами фракцій, головами комітетів, народними депутатами України та працівниками апарату парламенту вирушив до Брюсселя. Там 29 лютого розпочнеться перший в історії "український тиждень" в Європарламенті.

Гройсман розмістив на своїй сторінці відео з аеропорту "Бориспіль", зроблене перед самим відльотом. У ролику спікер ВР пояснив історичну важливість цього тижня.

 
LIVE з Борисполя

Вилітаю у Брюссель, де завтра розпочинається Український тиждень в Європейському парламенті. На ньому ми презентуємо покроковий план реформування Верховної Ради. #UAweekInEP

Опубліковано Volodymyr Groysman 28 лютого 2016 р.

"29 лютого - 2 березня в Європейському парламенті в Брюсселі відбудеться "Український тиждень". У понеділок, 29 лютого, о 17-30 за українським часом розпочне роботу Конференція високого рівня Європейського Парламенту і Верховної Ради України щодо розвитку здібностей заради реформ", - зазначається на сайті Ради.

За кілька днів до візиту Гройсман підписав останні прийняті закони "безвізового пакету", які вимагав ЄС для скасування віз українцям. Після цього пакет законів був підписаний і президентом.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація