Гройсман пообіцяв "загнати" олігархів у рамки

Гройсман пообіцяв "загнати" олігархів у рамки

Фото: Reuters

Прем'єр наголосив, що не матиме жодних розмов із олігархами, якщо це "буде протирічити державним інтересам"

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що на нього жоден із олігархів не має впливу.

Про це очільник уряду повідомив в інтерв'ю виданню "LB.ua".

Глава Кабміну наголосив, що не матиме жодних справ із олігархами, якщо це буде "протирічити державним інтересам".

"Я вам гарантую, що на мене особисто олігархи впливу не мають, і я ні з ким не буду мати жодних розмов, якщо це буде протирічити державним інтересам. Говорю це абсолютно відверто", - сказав він.

Окрім того, Гройсман додав, що олігархи повинні знаходитись у зрозумілих для суспільства рамках та займатись лише своїм бізнесом.

"Якщо ми це не пройдемо – державність завжди буде під загрозою. Я говорю про виклики, які в нас є. І це важливо усвідомлювати. Якщо встановити рівні умови для всіх - від малого до великого - всі працюють в публічній площині, всі сплачують податки, тоді все буде нормально", - заявив прем'єр.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман наказав "Нафтогазу" терміново відновити подачу енергоресурсів теплопостачальним організаціям (які відключили через борги за газ) у всій Україні, аби ті відновили постачання українцям гарячої води. Контролювати відновлення постачання гарячої води мають Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також облдержадміністрації.

Окрім того, прем'єр-міністр Володимир Гройсман також доручив розібратися у скандальних звинуваченнях на адресу міністра фінансів Олександра Данилюка щодо наявності в нього офшорних компаній мають правоохоронці. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація