Гройсман призначив сімох нових заступників міністрів

Гройсман призначив сімох нових заступників міністрів

Фото: Reuters

В той же час заяву на звільнення із Мініфіну написала заступник колишнього міністра

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман призначив заступників очільникам низки міністерств. Про це йдеться у відповідних розпорядження, оприлюднених на сайті уряду.

Зокрема, заступником міністра аграрної політики та продовольства прем'єр призначив Миколу Осійчука, замміністра інфраструктури став Дмитро Роменський, на посаду заступника глави Міненерго призначено Дмитра Лабоженика, заступником міністра юстиції стала Ганна Онищенко, Віктора Вакараша призначено заступником очільника Міністерства екології та природних ресурсів, замміністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України став Сергій Злакоман і першим заступником міністра культури - Світлана Фоменко.

При цьому, заступник міністра фінансів Олена Макеєва написала заяву на звільнення. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Макеєва підкреслила, що для неї було честю працювати у команді екс-глави Мінфіну Наталії Яресько.

"Щиро бажаю справжніх успіхів новому міністру фінансів України Олександру Данилюку та його команді у реалізації вже розпочатих міністерством реформ та досягненні своїх командних цілей", - написала Макеєва та подякувала за роботу всій команді відомства.

Раніше, уряд призначив заступником міністра юстиції України колишнього міністра Кабінету міністрів Ганну Онищенко. Відповідне розпорядження, підписане прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. До того ж іншим розпорядження з посади заступника міністра юстиції України - керівника апарату за власним бажанням була звільнена Оксана Іванченко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час розподілу міністерських портфелів доклав максимальних зусиль, аби взяти у новий уряд перевірених та наближених чиновників. Зокрема, деякі із них були у його команді ще за часів головування у Вінниці, а інші приєдналися до Гройсмана вже у Верховній Раді.

14_4_new_kab_13

Повʼязані теми:

Наступна публікація