Гройсман відзвітував про перші досягнення свого уряду

Гройсман відзвітував про перші досягнення свого уряду

Фото: Reuters

Влада зробила перші кроки для руйнації монополії на ринку ліків.

Уряду вдалося розблокувати питання постачання ліків для онкохворих. Крім того, влада зробила перші кроки для руйнації монополії на ринку ліків. Про це у своєму відеозверненні на сторінці Facebook розповів прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає Українська правда.

"Нам вдалося розблокувати питання постачання ліків для онкохворих. Сьогодні вони вже постачаються", - сказав прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман також подякував головам обласних органів влади.

"Нам вдалося розблокувати і поставки міжнародних організацій, які дехто хотів в Україні заблокувати. Процес поставок уже на 61 мільйон розпочався", - додав він.

Прем'єр-міністр також розповів про рішення, прийняте минулого тижня, яке дозволить зруйнувати монополію на ринку ліків.

"Ми минулого тижня прийняли рішення, яке фактично робить перші кроки щодо руйнації монополії на ринку ліків. Це означає, що ліки з Європи, зі Сполучених штатів Америки, з інших якісних за станом життя країн ми зможемо постачати в Україну без будь-яких перепон. Раніше це все було просто заблоковано і скорумповано", - заявив Гройсман

"Сподіваюся, що і в парламенті буде прийнято необхідний закон для того, щоб питання було вирішено", - додав він.

Окремо Володимир Гройсман розповів про те, що влада наблизилася до вирішення питання масштабного ремонту та будівництва доріг. На це буде виділено близько 18-19 млрд гривень.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України розповів, що з 1 травня почнуть формувати професійну державну службу. За словами прем'єр-міністра, він має стриманий оптимізм щодо того, що уряду вдасться навести лад в Україні та провести необхідні реформи, попри велику кількість проблем у державі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація