Гройсман "затегав" Москаля у соцмережі та відмовив у звільненні

Гройсман "затегав" Москаля у соцмережі та відмовив у звільненні

Володимир Гройсман / Фото: Reuters

Політики поспілкувались через Facebook.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не буде готувати подання про звільнення Геннадія Москаля з посади голови Закарпатської ОДА. Про це прем'єр повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Оскільки про бажання Москаля звільнитись Гройсман дізнався з соцмереж, а не особисто, тому й розгорнуту відповідь опублікував на своїй сторінці. Попередньо Гройсман "затегав" очільника Закарпатської ОДА, аби той не пропустив важливий допис від голови Кабміну.

Прем'єр пообіцяв, що звернеться до СБУ і НАБУ з вимогою перевірити наведені Москалем дані про контрабанду. Однак зауважив, що не розділяє контрабанду на "хорошу" та "погану", а також не розділяє застосованого Москалем способу донесення інформації до керівництва.

"Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадієвичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюсь. Роботи, яку маємо зробити - і, сподіваюсь, спільно - багато. Давайте разом закладемо нову традицію щодо призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію розпочнемо впроваджувати саме із Закарпатської митниці", - написав Гройсман.

Також прем'єр пообіцяв, що шукатиме проблеми не лише на Закарпатті, а й на Львівській митниці та запросив Москаля разом із керівництвом митниці області до себе на прийом наступного тижня.

Як відомо, Москаль просив звільнити його через незгоду із призначенням нового керівника Закарпатської митниці. Голова обласної ОДА впевнений, що новий керівник "кришує" сигаретну контрабанду. ГПУ пообіцяла вивчити це питання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація