Ідеолога FEMEN побили

Гологруді активістки заявляють про тиск спецслужб.

Ідеолога FEMEN жорстоко побили / Фото: censor.net
Один з ідеологів руху FEMEN Віктор Святський був жорстоко побитий увечері 24 липня біля офісу організації в Києві. Самі FEMEN вважають, що це справа рук спецслужб, і не тільки СБУ, але і ФСБ, і КДБ.

"Із розбитим обличчям, підозрою на перелом нижньої щелепи, вибитими зубами, великою втратою крові Віктор був доставлений до лікарні машиною швидкої допомоги... Нічого з матеріальних цінностей вкрадено не було", - стверджують активістки.

У FEMEN стверджують, що нападники погрожували аналогічною розправою активісткам руху в разі спроб протестами перешкодити майбутнім масовим гулянням з приводу річниці Хрещення Русі.

В організації також заявляють, що в останні дні, перед візитом в Україну президента Росії Володимира Путіна і глави РПЦ патріарха Кирила з нагоди ювілею Хрещення Русі, співробітники спецслужб проводили "попереджувальні бесіди" з маловідомими широкому загалу чоловіками, які працюють на FEMEN, зокрема, з дизайнером і програмістом.

Активістки FEMEN раніше заявляли про те, що планують акції проти приїзду патріарха Кирила і президента РФ Володимира Путіна.

Ідеолог руху FEMEN Віктор Святський розповів подробиці свого побиття

Ідеолог руху FEMEN Віктор Святський розповів подробиці свого побиття

Повʼязані теми:

Наступна публікація