Іменинниця Савченко не має святкового настрою: "Ще один день у в'язниці"

Іменинниця Савченко не має святкового настрою: "Ще один день у в'язниці"

Надія Савченко / Фото: Getty Images

Адвокати вийшли від полоненої.

Адвокати Марк Фейгін та Микола Полозов відвідали свою підзахисну Надію Савченко, якій сьогодні, 11 травня, виповнилось 35 років.

Як розповіли адвокати ТСН, святкового настрою у Надії немає, проте й смутку не відчуває. Для неї це "ще один день у в'язниці". Те, що до неї не пустили маму, полонену здивувало.

Зустріч з адвокатами тривала більше години, і після коротких привітань перейшли одразу до можливих варіантів повернення Савченко в Україну. Нині Надія очікує, коли набуде сили вирок російським ГРУвцям Александрову та Єрофеєву, це відбудеться 23 травня. Після цього Савченко чекає на повернення в Україну у червні. Якщо процедури повернення не проведуть, обіцяє відновити сухе голодування.

Після адвокатів Надія зустрінеться з українськими консулами – вони мають дозвіл на відвідування. Марія Савченко залишається під СІЗО і все ще чекає, може керівництво ізолятору змінить свою думку. Однак, адвокати кажуть, що сподіватись на це марно.

Керівництво ізолятора пояснило свою відмову - кажуть, засудженим дозволяють побачитись з рідними лише раз на два місяці.

Льотчиці, військовополоненій та Герою України Надії Савченко сьогодні виповнюється 35 років, і це другий день народження, який вона зустрічає в російській в'язниці. За які, часом зворушливі, а часом дуже зухвалі вчинки Надю полюбили мільйони, згадав ТСН.ua.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація