Касько заявив, що не прийде на допит 12 квітня

Касько заявив, що не прийде на допит 12 квітня

Віталій Касько / Фото: УНІАН

Він наголосив, що отримав повістку про виклик несвоєчасно.

Колишній заступник генпрокурора Віталій Касько надіслав у ГПУ повідомлення, в якому зазначено, що він не може прибути на допит у вівторок, 12 квітня.

Про це йдеться в повідомленні від імені Каська і його адвоката Юрія Колоса, фотокопію якого виклав у Facebook інший адвокат Євген Грушовець, пише Інтерфакс-Україна.

"Я, Касько Віталій Вікторович, повідомляю про неможливість прибуття за викликом слідчого 12.04.2016 р. через несвоєчасне отримання повістки про виклик і недостатність часу для підготовки до допиту моїми адвокатами, зокрема, вивчення доказів у справі і узгодження правової позиції", - йдеться в документі.

Крім того, наголошується в повідомленні, адвокат Грушковець братиме участь в допиті в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Касько просить перенести допит на іншу дату і повідомити про неї в установленому законом порядку.

Віталію Касько вручили повістку і звинуватили в махінаціях з документами

Віталію Касько вручили повістку і звинуватили в махінаціях з документами

Нагадаємо, у ніч проти понеділка, 11 квітня, представники ГПУ намагалися на вулиці оголосити підозру Віталію Каську у скоєнні злочину.

У ГПУ пояснили, що підозрюють екс-заступника Шокіна у придбанні права на майно шляхом обману та зловживання довірою, вчиненому в особливо великих розмірах, а також у використанні завідомо підробленого документа.

Як відомо, на його квартиру площею у 155 кв м накладено арешт. ГПУ готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу підозрюваному, екс-заступнику Генпрокурора загрожує до 12 років ув'язнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація