Каспаров розповів, як подолати Путіна

Каспаров розповів, як подолати Путіна

Фото: Reuters

Вплив Путіна у РФ ґрунтується не на демократичних інституціях, а на здатності гарантувати своїм прибічникам повну недоторканність.

Фото: Reuters
Російські еліти припинять підтримку Путіна, коли він втратить змогу гарантувати їхню особисту безпеку та збереження капіталів за кордоном.

Про це заявив російський опозиціонер Гарі Каспаров, - повідомляє Укрінформ із посиланням на СВС Radio.

"Якщо вдасться ослабити здатність Путіна впливати на іноземних лідерів та переконувати російські еліти та бюрократію, що він – усесильний, як усередині Росії так і за її межами, це може призвести до його кінця", - сказав Каспаров.

"Його вплив у Росії ґрунтується не на демократичних інституціях, а на здатності гарантувати усім своїх прибічникам – російським елітам, бюрократії, силам безпеки – недоторканність перед російським законом, незалежно від того, що вони чинять у РФ", - зазначив опозиціонер.

За його словами, Путін також здатний захищати капітали своїх прибічників закордоном.

Аби позбавити Путіна цієї можливості, він закликав Канаду якомога швидше ухвалити так званий "список Магнітського", який дозволить накладати санкції на порушників прав людини та корупціонерів.

Нагадаємо, раніше Каспаров назвав єдину річ, якою може похвалитися Путін. За його словами, окрім ядерної зброї в Росії нема нічого.

Повʼязані теми:

Наступна публікація