Казахстан також не знайшов небезпечного "російського хімікату" в солодощах Roshen

Казахстан також не знайшов небезпечного "російського хімікату" в солодощах Roshen

У Казахстані також не знайшли хімікатів в українських солодощах / Фото: zik.ua

Але країна продовжує перевірку.

У Казахстані перевірили сім найменувань продукції української кондитерської корпорації Roshen та не знайшли там і сліду бензапірену, про який заявляли росіяни. Але країна не зупиняє перевірок.

"Ми дослідили велику кількість продукції. Дивимося насамперед бензапірен. Сім найменувань дослідили, бензапірену немає", - повідомив голова комітету державного санітарно-епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров'я Казахстану Жандарбек Бекшин.

Казахстан – вже друга країна, яка не знаходить проблем з продукцією українського виробника солодощів Roshen. Раніше в Таджикистані заявили, що не бачать жодних проблем із якістю солодощів виробника та вважають заборону Росії на їхнє ввезення політичними іграми.

Нагадаємо, що Росспоживнагляд ввів заборону на постачання в Росію продукції компанії Roshen - одного з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні. Експертиза продукції Roshen, відібраної в торгових мережах Москви, показала, що кондитерські вироби "не відповідають заявленим параметрам". Зокрема, розповів Онищенко, в молочному шоколаді був виявлений бензопірен. Після Росії ввозити продукцію компанії заборонили ще в Білорусі та Казахстані. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація