Керівник НАБУ обзавівся охоронцем-спецпризначенцем

Керівник НАБУ обзавівся охоронцем-спецпризначенцем

Фото: УНІАН

Що саме загрожує антикорупціонеру, він не розповів.

Офіційні заходи голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник відвідує з охоронцем. Чоловік у цивільному супроводжує керівника НАБУ навіть у Кабміні, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Державна охорона для голови НАБУ законом не передбачена. Бодігарт від камери ховався, відповідати на питання не хотів. Сам Ситник розповів, що ця особа працює в НАБУ в управлінні спецоперацій і залучається для охорони учасників кримінальних процесів.

Голову НАБУ Артема Ситника на офіційних заходах супроводжує охоронець

Голову НАБУ Артема Ситника на офіційних заходах супроводжує охоронець

На запитання, чи загрожує щось його життю, Ситник відповів: "Сподіваюся, що ні". А на питання про потребу в охороні, дав таку відповідь: "Якщо ви проаналізуєте, які розслідування ми проводимо, то самі знайдете відповідь на своє питання". При цьому конкретизувати нічого не став.

Як уже повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України має намір перевірити, чи є корупційна складова у купівлі квартири нардепом Сергієм Лещенком. Також Ситник розкритикував колег із поліції, які передали матеріали справи щодо хабарництвав керівництві Київської ОДА до Генпрокуратури, а не НАБУ. Через те в суді можуть навіть не розглядати справу, оскільки порушені процедури, пояснив він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація