Кернес та племінник Ющенка розважалися на пафосній вечірці

Кернес та племінник Ющенка розважалися на пафосній вечірці

Кернес розповів про кохану дружину

Харківська еліта у коштовностях та дизайнерському вбранні відзначила відкриття нового сезону гольфу.

Харківська еліта з пафосом, дорогими наїдками та напоями відкрила новий сезон гри в гольф, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе.

Зокрема, розважалися мер Геннадій Кернес з дружиною, донька та брат губернатора області Михайла Добкіна і племінник Віктора Ющенка з дружиною. Для знаних гостей грав гурт ВВ.

Читайте: Дружина Кернеса позує у трусиках та обіймається з Добкіним

На відкриття сезону еліта прийшла у коштовностях та дизайнерському вбранні. У поля вони виїздять щороку.

"Мій тато досить давно і сильно захоплюється цим. Я багато часу з ним проводжу на полях. Але от планую, напевно, з цього року почну", - зізналася 20-річна донька очільника Харківської області, Алла.

Також вона розповіла, що у всьому слухається батька, навіть у питанні вибору гардеробу.

У всьому слухатися Добкіна звик і його молодший брат - Дмитро. Він вже більше року як депутат Верховної Ради, і не приховує, що своєю політичною кар'єрою завдячує Михайлу.

"Я прожив якийсь час, може 30 років, 35 років, я не відчував себе реалізованою людиною. На відміну від свого брата... Доводиться, нарешті, напевно, дорослішати", - каже Дмитро.

Читайте: Ющенко у Карпатах добудовує готель з вуликами та сам носить цеглини

У свою чергу мер Харкова Геннадій Кернес зізнався, що йому пощастило і з роботою, і з дружиною. 54-річний батько трьох дітей не соромиться оголювати торс на людях і активно хизується своєю фігурою та здоровим способом життя.

"Я давно не палю, я думаю, років напевно 20. Алкоголь я не вживаю. Можу пригубити, якщо для цього є можливість. Для мене дуже важливо, щоб у моєму віці я відчував себе досить здоровим духом, і морально", - зазначив Кернес.

Також він повідомив, що має тверді принципи, якими він не збирається поступатися навіть заради дітей.

"Один з них - я ніколи не буду рабом своїх дітей. Тому, я не буду ніколи ходити, як кажуть, навшпиньки перед своїми дітьми", - запевнив мер.

Зараз Кернес мріє про ще одну дитину. Хоча дружина Оксана в нього вже 10 років як неофіційна. У 2003 році подружжя розлучилося, але згодом знову стало жити разом. Він не носить обручки, але не ревнує її до інших чоловіків.

Читайте: Екс-невістка Віктора Ющенка вперше показала свою доньку

"Наші відносини, вони вже перевірені часом. Ми живемо вже достатній час. У нас дорослі діти, тим більше, що це не перша моя жінка, яка, як би, дружина. Але це остання. Я в темі, чим займається моя дружина, і вона в темі, чим займаюся я", - пояснив Кернес.

Зовсім інші правила у сім'ї президентського племінника, колишнього заступника харківської облради. Ярослав Ющенко дітям ні в чому не відмовляє, а от дружину - ревнує.

Своїм прізвищем Ярослав Ющенко пишається, проте не хизується. Каже, що бачиться з третім президентом не часто, лише на великі свята.

На заході гості поговорили, випили та розійшлися. До гри в гольф на відкритті сезону так і не дійшло. З усієї харківської еліти ключку в руках уміє тримати лише Михайло Добкін. Але губернатора на святі так і не дочекалися.

Харківська еліта розважилася на відкритті сезону для гольфу

Харківська еліта розважилася на відкритті сезону для гольфу

Повʼязані теми:

Наступна публікація