"Кіборгам" з аеропорту Донецька прислали на підмогу всього сімох бійців – нардеп

"Кіборгам" з аеропорту Донецька прислали на підмогу всього сімох бійців – нардеп

До "кіборгів" нібито прислали підмогу / Фото: facebook.com/Григорий Мустанг

Силовиків можуть просто знищити, вважає Береза.

До героїчних бійців-"кіборгів" з Донецького аеропорту прислали на допомогу всього сімох силовиків. Бойовики поставили захисникам летовища ультиматум і можуть їх знищити, про це повідомив народний депутат України Борислав Береза.

За його словами, наразі Верховна Рада займається вирішенням складної ситуації, що склалася в районі аеропорту. Береза стверджує, що спілкувався з "кіборгами" телефоном.

"Подзвонили кіборги з аеропорту. Кажуть, що їм прислали на підмогу 7 осіб. І ультиматум до 17:00. Або вони залишають Донецький аеропорт, або їх знищують. ВР зараз займеться вирішенням цієї проблеми. А що робити, якщо профільне міністерство цю проблему не вирішило?", - написав народний обранець на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

 
публикация Борислава Березы.

Натомість у прес-центрі АТО заявили, що в районі аеропорту загострилася обстановка та була зруйнована диспетчерська вежа. Бійцям нібито надали вогневу підтримку.

"В результаті наданої захисникам аеропорту вогневої підтримки ситуація стабілізована", - йдеться у повідомленні штабу АТО у соціальній мережі Facebook.

 
публикация Прес-центр АТО.

Пізніше у прес-центрі уточнили, що летовище та довколишні населені пункти залишаються районами найбільшого загострення ситуації.

"Районами найбільшого загострення являються донецький аеропорт та найближчі до нього населені пункти, а також передній край на Дебальцевському напрямку. У районі донецького летовища під обстріли терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Опитне, Тоненьке, Мар'їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети та важку артилерію", - йдеться у повідомленні.

 
публикация Прес-центр АТО.
 
Як повідомлялося раніше, на Донбасі бойовиків та військових РФ воює більше, аніж сил АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація