Кива угледів у дивній поведінці Добкіна-молодшого ймовірне вживання екстазі

Кива угледів у дивній поведінці Добкіна-молодшого ймовірне вживання екстазі

Фото: УНІАН

Колишній голова департаменту боротьби з наркозлочинністю хоче перевірки депутатів на вживання наркотичних речовин.

Екс-голова департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива обурений поведінкою нардепа від "Опозиційного блоку" Дмитра Добкіна у Верховній Раді. Як повідомив Кива телефоном ТСН.ua, він вбачає вживання народним обранцем психотропних засобів.

"На мою суб'єктивну думку, те, що я бачу, це людина вжила та наслідки того, що вона вжила – це моторика, це її дії, це її психоневрологічний стан, розширені зіниці, тремор рук, неможливість сфокусуватись на одній точці. Для мене, як людини, яка стикалася в роботі з різними випадками наркотичного сп'яніння – це наркотичне сп'яніння після вживання психотропів. Це може бути як "екстазі" так і будь-який інший синтетичний наркотик", - заявив Кива.

Колишній головний борець з наркомафією виступає за повернення кримінальної відповідальності за наркотичне сп'яніння хоча б для посадовців вищих рангів. За словами Киви, безкарність приводить до того, що "ціла група депутатів-любителів наркотичного сп'яніння чи наркотично залежних, не приховують своє дозвілля, пов'язане з вживанням наркотиків".

"Ми маємо вищий орган влади, у якому перебувають люди у стані наркотичного сп'яніння. На які ми можемо чекати закони? Ці люди впливають на життєві процеси всієї держави. І сьогодні стоїть дуже гостро запитання – може, кожному треба проходити тестування? Може, спікеру Верховної Ради треба виявляти таких людей? Ця ситуація не може залишатися без покарання", - впевнений екс-голова департаменту МВС.

Нагадаємо, до Мережі виклали відео з засідання Верховної Ради, де Дмитро Добкін замовив собі елітний тур вартістю 135 тисяч євро, після чого зайшов за колону і поводився після цієї прогулянки збуджено. Його брат Михайло Добкін стверджує, що нічого дивного у поведінці нардепа немає, а журналісти все вигадують. Сам Дмитро Добкін сьогодні свою поведінку не коментує.

День здоров'я: в інтернеті набуває популярності відео з кадрами дивної поведінки Дмитра Добкіна

День здоров'я: в інтернеті набуває популярності відео з кадрами дивної поведінки Дмитра Добкіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація