Ківалов агітує за себе безкоштовними окулярами

Ківалов агітує за себе безкоштовними окулярами

Ківалов майбутнім виборцям роздає окуляри / Фото: membrana.ru

Окуляри від нардепа всім бажаючим роздають під прикриттям соціального проекту "Одеса іншими очима".

В Одесі від регіонала Сергія Ківалова роздають усім бажаючим окуляри напередодні виборів.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Хотіла поміняти окуляри, бо свої ношу вже 10 років. – розповідає одеситка Неоніла Лєс. – Сусідки на лаві під під'їздом розказали про благодійну акцію від Сергія Ківалова. Порадили як правильно все зробити. Сказали за 5 днів отримаю. Головне, що безкоштовно".

Читайте також: Олігарх сардиною та макаронами переманює виборців у Мороза (фото)

В Одесі стартував соціальний проект Благодійного фонду Сергія Ківалова "Одеса іншими очима". Усі, кому потрібні окуляри за приписом лікаря, можуть звернутися до відділення фонду по вулиці Піонерській, 7.

"Дівчата з приймальні мені пояснили, що потрібно підійти у свою поліклініку, до окуліста. Він має перевірити зір і виписати рецепт на окуляри. Цей рецепт треба віддати в Благодійний фонд, і там вже кажуть, аби за кілька днів отримали окуляри, – розповідає інвалід по зору Володимир із Одеси. – Я заплатив 15 гривень тільки за оправу до окулярів. Можна було стару використовувати, але подумав – і придбав нову".

При собі для отримання нових окулярів потрібно мати паспорт із пропискою, посвідчення багатодітних, пенсіонерів, дітей війни, учасника війни тощо.

"Люди в тому благодійному фонді, особливо без окулярів, будуть розписуватися в якихось папірцях, радіючи обновкам. А хто його знає під чим вони там розписуватимуться. Може й бюлетені штампуватимуть таким чином", - пишуть на одеських форумах користувачі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація