Кличко і Герман приїхали у виборчком Василькова - міліція дивується

Кличко і Герман приїхали у виборчком Василькова - міліція дивується

Кличко прибув у виборчу комісію Василькова / Фото: Українська правда

Раніше Кличко попередив членів дільничної комісії, що за фальсифікації вони будуть нести відповідальність.

У міську виборчу комісію Василькова прибули лідер УДАРу Віталій Кличко і депутат від ПР Ганна Герман.

Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області, пише Уніан.

У ВЗГ зазначили, що наразі не володіють інформацією з якою метою ці дві особи прибули до виборчкому.

Водночас в міліції Київщини зауважили, що всі об'єкти на яких відбувалися вибори та в подальшому відбуватиметься підрахунок голосів, взяті під посилену охорону із залученням бійців спецпідрозділів міліції.

Дивіться фото: Вибори мера Василькова проігнорувала більшість виборців

Як повідомляє Українська правда, перед цим Кличко, вже перебуваючи у Василькові, заявив, що представники його партії залишаться на дільницях під час підрахунку голосів.

"Наші представники залишаються в комісіях, щоб вибори пройшли чесно", - сказав політик перед закінченням голосування близько 10 годин вечора.

Відповідаючи на питання, чи існує у партії план дій у випадку, якщо вибори будуть сфальсифіковані, Кличко сказав: "У нас є план дій, але я не хочу зараз говорити про фальсифікації. Якщо вони будуть, вибори будуть необ'єктивними. Тоді ми будемо робити все, щоб довести, що були фальсифікації. Ми зробимо все, щоб волевиявлення громадян було враховано".

Він також попередив членів дільничної комісії у школі № 75 про те, що за фальсифікації члени комісії будуть нести відповідальність.

Читайте: "Молодиків у спортивному" на ділянку у Василькові привіз УДАР - регіонал

Раніше на ту ділянку, що і Кличко, приходила регіоналка Інна Богословська. Вона розповіла членам комісії, як одного разу під час голосування не була внесена в список виборців. "Усі члени сім'ї були, а мене не було", - зазначила депутат.

На часі голосування у Василькові закінчилося, відбувається підрахунок голосів на дільницях. Потім протоколи будуть передані в територіальну виборчу комісію.

Нагадаємо, явка на виборах мера Василькова, станом на 20:00 неділі, 2 червня, склала 34,15% за офіційними даними і 31,44% - за даними громадського руху "Опора".

2 червня позачергові місцеві вибори проходили по всій Україні. Васильків став одним з найбільш конфліктних регіонів, де протягом всього дня представники влади і опозиції обмінювалися взаємними обвинуваченнями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація