Клінтон хоче об'єднатися з Сандерсом проти Трампа

Клінтон хоче об'єднатися з Сандерсом проти Трампа

Фото: Reuters

Кандидати активізуються після запланованих первинних виборів в шести штатах США.

Претендент на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вважає за необхідне об'єднати сили з суперником-однопартійцем — сенатором Берні Сандерсом.

Про це передає ТАСС.

За її словами, представники її кампанії і виборчий штаб Сандерса "вже взаємодіють" з цього приводу. Ймовірно, ці контакти активізуються після запланованих первинних виборів в шести штатах США, запланованих на вівторок, 7 червня.

Після загальнонаціонального з'їзду у Філадельфії, де буде названо ім'я партійного кандидата, головним завданням демократів стане залучення нових прихильників та згуртування партійних лав.

Колишній держсекретар також наголосила, що вона та Сандерс збираються "зробити все", щоб кандидат від республіканців Дональд Трамп "не зміг потрапити у Білий дім".

Нагадаємо, що мільярдер Дональд Трамп забезпечив собі висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії. Йому вдалося заручитися підтримкою 1238 виборців — це на один голос більше, ніж потрібно для гарантованого висунення. Партійний з'їзд відбудеться з 18 по 21 липня в Клівленді (штат Огайо). Висунення Трампа від консерваторів стало практично неминучим, коли його останній опонент, Джон Кейсик, зняв свою кандидатуру. Всього на піку кампанії на пост висуванця від консерваторів претендувало 17 осіб.

Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація