Клінтон вважає, що Трамп збанкротить США

Клінтон вважає, що Трамп збанкротить США

Фото: Reuters

Клінтон дорікнула Трампа у зв'язках з Уолл-Стріт.

Гілларі Клінтон виступила з різкою критикою свого основного суперника на виборах в президенти США Дональда Трампа, який, на її думку, "збанкротить Америку". Клінтон продовжила іронізувати над Трампом, натякаючи на те, що він нездатний керувати економікою.

"Він написав безліч книг по бізнесу, але всі вони закінчуються на 11-ій главі", - сказала вона, натякаючи на 11-й розділ закону про банкрутство США.

Також Клінтон дорікнула Трампа у зв'язках з Уолл-Стріт і в тому, що він хоче захистити інтереси фінансової еліти США за рахунок простих платників податків.

Раніше звинувачення у зв'язках з Уолл-Стріт звучали головним чином на адресу самої Клінтон, - з вуст її суперника з демократичних праймеріз Берні Сандерса, а також самого Дональда Трампа.

Дональд Трамп відреагував на виступ суперниці в соцмережах. В одному зі своїх твітів він назвав себе "королем боргу" і запевнив, що його бізнес-досвід допоможе скоротити зовнішній борг США, а в другому - нагадав Клінтон про те, що на їїї домашньому комп'ютері зберігалася секретна переписка.

Нагадаємо, що молодик, який був затриманий 18 червня на передвиборному мітингу Дональда Трампа в Лас-Вегасі при спробі заволодіти пістолетом співробітника секретної служби, зізнався, що мав намір застрелити лідера президентської гонки від Республіканської партії.

Мільярдер Дональд Трамп забезпечив собі висунення кандидатом в президенти США від Республіканської партії.

Йому вдалося заручитися підтримкою 1238 виборців — це на один голос більше, ніж потрібно для гарантованого висунення. Партійний з'їзд пройде з 18 по 21 липня в Клівленді (штат Огайо).

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон опублікувала фото із новонародженим онуком

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон опублікувала фото із новонародженим онуком

Повʼязані теми:

Наступна публікація