Колеги пригадали дивну поведінку Грабовського в останній день, коли його бачили живим

Колеги пригадали дивну поведінку Грабовського в останній день, коли його бачили живим

Колеги пригадали, як востаннє бачили живого Грабовського / Фото: facebook.com/novakachovka

Габаритний адвокат пересувався приміщенням, мов блискавка.

До місця, де знайшли тіло Юрія Грабовського, адвоката російського ГРУшника Олександра Александрова, дістатися легковою машиною неможливо. Жителі села Конела кажуть, що до вбивства причетний хтось із місцевих, або той, хто добре знав цю місцевість, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Адвоката востаннє бачили живим 6 березня. Тоді він зайшов до офісу буквально на хвилину. Забрав щось цінне із власного сейфу і зник. Поряд із ним був гарно вдягнутий молодий чоловік міцної статури і з борідкою навколо рота.

"Він настільки поспішав, що пересувався, немов блискавка. Ви маєте розуміти, що Юрій Леонідович крупної статури, але пересувався, як блискавка", - твердить його колега Сергій Федосенко.

Друзі розповідають, напередодні зникнення Грабовський відчував, що за ним слідкують. Але до останнього думав, що його ведуть українські спецслужби. Тому був упевнений у своїй безпеці та навіть хизувався стеженням.

"Він більшою мірою про це жартував, в тому плані, що "у мене є державна охорона". Він вважав, що за ним стежать правоохоронні органи України", - каже адвокат Ігор Черезов.

Як повідомлялося, тіло зниклого захисника російського ГРУшника Олександра Александрова знайшли на Київщині. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що вбивство було добре профінансовано та ретельно сплановано.

Про зникнення Юрія Грабовського стало відомо 5 березня. 20 березня військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що правоохоронці затримали підозрюваного в організації зникнення адвоката. За словами Матіоса, операцію по зникненню Грабовського спланували "колишні українці" і спецслужби РФ. Це робилося "для створення картинки" на завершальній стадії судового розгляду справи щодо російських ГРУвців.

Кореспондент ТСН Дмитро Святненко

Під Жашковом знайшли тіло адвоката ГРУшника

Під Жашковом знайшли тіло адвоката ГРУшника

Повʼязані теми:

Наступна публікація