Коломойський назвав Саакашвілі космонавтом і дав йому корисну пораду

Коломойський назвав Саакашвілі космонавтом і дав йому корисну пораду

Фото: Reuters

Слова Саакашвілі про нібито націоналізацію ПриватБанку Ігор Коломойський назвав "маячнею божевільного".

Заява екс-глави Одеської області Міхеіла Саакашвілі про нібито домовленність української влади з МВФ щодо націоналізації "Приватбанку" є "черговою брехнею".

Про це виданню LB.ua повідомив бізнесмен Ігор Коломойський.

"Щодо таємної угоди з МВФ я нічого не знаю - на те вона й таємна. Втім, у сучасних рівнях "секретності" в нашій країні всім все стає відомо досить швидко, тому думаю, це - чергова брехня. Щодо сказаного Саакашвілі, скажу коротко: маячня божевільного. Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна просто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить він спустився до нас не з Грузії, а з космосу. Ось з такими знаннями, з таким розумінням життя, він півтора року керував Одесою. Докерувався", - зазначив бізнесмен.

Він також звернувся до Саакашвілі: "І навздогін, хочу дати йому пораду. Дорогий Михайло, не відволікайся на "Приват" Коломойського, краще займися собою і розкажи, що ти робив в Одесі півтора року, дай звіт".

Нагадаємо, президент України 9 листопада підписав указ про відставку Саакашвілі. Тимчасово виконувати обов'язки глави області буде Соломія Бобровська.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація