Коломойський про Саакашвілі: коли собака кусає – потрібно карати і собаку, і господаря

Коломойський про Саакашвілі: коли собака кусає – потрібно карати і собаку, і господаря

Коломойський прокоментував обвинувачення Саакашвілі / Фото: УНІАН

Бізнесмен натякнув на судові позові щодо захисту честі та гідності після заяв керівника Одещини.

Бізнесмен і екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський прокоментував обвинувачення очільника Одеської області Михайла Саакашвілі. Останній звинуватив підприємця у незаконному впливі на галузь пасажирських авіаперевезень.

"Коли собака без намордника когось кусає, потрібна карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак у таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити накладним платежем у Грузію, щоби вона відповіла за покусаних там людей", - відзначив Коломойський.

"Що стосується господаря, ми розуміємо, хто він", - додав підприємець.

На думку Коломойського, за свої слова Саакашвілі має відповісти грошима.

"Я вважаю, немає сенсу питати з брудного шмаркатого наркомана доти, доки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності. Моя лінія поведінки – зустрічатися з ним у судах, відстоювати свою честь і гідність там, отримувати матеріальну компенсацію. Саакашвілі заявляв, що у нього зарплата двісті тисяч доларів – хай із неї сплачує", - пояснив бізнесмен.

Напередодні керівник Одеської ОДА в інтерв'ю одному з телеканалів заявив, що ціни на квитки в Одесу завищені, а система ціноутворення "повністю контролювалася одним олігархом". У ситуації довкола посади голови Державіаслужби, заявив Саакашвілі, прем'єр Арсеній Яценюк став на бік захисту інтересів Коломойського.

"Яценюк прийняв рішення на користь Коломойського. Так як він регулярно приймав рішення на користь Ахметова, на користь інших. Це відбувається на наших очах", - твердить голова Одеської області.

Як уже повідомлялося, Саакашвілі та Хомутиннік обмінялися публічними звинуваченнями. Саакашвілі звинуватив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка в роботі на Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського. "Я хочу, щоб прем'єр-міністр України діяв в інтересах народу України, а не Коломойського, а не Ахметова, а не будь-якого іншого", - заявив глава області.

Серед інших, пролунали прізвища Хомутинніка та Романенка. Їх керівник Одещини звинуватив у тіньовому впливі на посадовців.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація