Команді Сакварелідзе під час прямого ефіру повідомили про обшуки

Команді Сакварелідзе під час прямого ефіру повідомили про обшуки

Фото: УНІАН

Заступник генпрокурора запевняє, що на його команду чиниться тиск.

Команді заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе повідомили про обшуки під час прямого ефіру програми "Шустер Live".

Повідомлення про ймовірні обшуки отримав заступник начальника відділу процесуального керівництва Віталій Опанасенко, якому зателефонували з Генпрокуратури, передає Українська правда.

Після цього Опанасенко залишив ефір. Сакварелідзе пояснив, що на його команду прокурорів та слідчих, які розпочали справу проти "діамантових" прокурорів Корнійця та Шапакіна, чиниться тиск і наразі можливі обшуки.

"На жаль, Віталій повинен вас залишти. Є деякі проблеми, можливо треба готуватися до обшуків. Краще, щоб він поїхав і підтримав наших хлопців на місці", - сказав Сакварелідзе.

Нагадаємо, вчора Сакварелідзе повідомив, що двоє слідчих з його команди, які вели справу "діамантових прокурорів", отримали повідомлення про звільнення. Заступник генпрокурора назвав це "широкомасштабним наступом".

При цьому, прокурор ГПУ Владислав Куценко звинуватив команду Сакварелідзе у безвідповідальному ставленні до скандальної справи.

У ГПУ звільняють слідчих у справі "діамантових" прокурорів

У ГПУ звільняють слідчих у справі "діамантових" прокурорів

Повʼязані теми:

Наступна публікація