Кононенко пояснив "емоційну заяву" Абромавичуса "провалами у роботі"

Кононенко пояснив "емоційну заяву" Абромавичуса "провалами у роботі"

Фото: УНІАН

За його словами, міністр своїми звинуваченнями хоче перекласти відповідальність.

Сьогодні, 3 лютого, перший заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко назвав "емоційною" заяву глави Мінекономрозвитку Айвараса Абромавичуса. Нардеп вважає це спробою перекласти відповідальність за невдачі у роботі МЕРТ.

"Як бажання перекинути з хворої голови на здорову, ті питання, які не зробили за рік, відповідальність за них намагаються перекласти на депутатів нашої фракції", - заявив Кононенко, додавши, що він не буде звертатися в суд.

"Я вважаю, що це емоційна заява пана Абромавичуса. Є і позитив у його роботі на посаді міністра, але є і негатив. Я думаю, що це пов'язано з моїм коментарем – але це не мій виступ був, а депутатів нашої фракції, - з висловленням незадоволення його роботою на останньому засіданні фракції, яке я прокоментував після засідання. Це така емоційна реакція", - додав він.

Нагадаємо, що сьогодні глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус заявив про відставку. За його словами, одна з причин відставки – Ігор Кононенко. Міністр заявив, що протягом року Ігор Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора Укртрансаміаку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація