Корбана знову хочуть примусово доставити на судове засідання

Корбана знову хочуть примусово доставити на судове засідання

Корбана хочуть примусово доставити до суду. / Фото: Прес-служба партії "Укроп"

Лідеру УКРОПу було вручено повістки про виклик до суду.

У неділю, 27 листопада, Дніпровський суд міста Києва продовжив розгляд клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану із домашнього арешту на утримання під вартою.

На судовому засіданні, яке розпочалося о 9:30 прокурор знову попросив про примусовий привід політика до суду. Нагадаємо, у суботу Корбана госпіталізували із засідання до лікарні Амосова.

Прокурор навів результати огляду лікарів – завідуючим відділення та заступником головного лікаря з медичних питань інституту серцево-судинної хірургії інституту Амосова, де наразі перебуває Корбан. Огляд був проведений о 7-й ранку у неділю.

"Всі життєві показники у задовільному стані без будь-яких змін", - зачитав прокурор. Під час огляду Корбан "скаржився на періодичний кашель за грудиною, що не пов'язане з фізичним та емоційним навантаженням".

"Свідомість ясна, чітко відповідає на питання, положення тіла активне… Стан пацієнта Корбана задовільний… Переміщення пацієнта можливе", - навів він звіт лікарів.

Також, за словами прокурора, Корбану було вручено повістки про виклик до суду ввечері в суботу та вранці у неділю, однак він відмовився їх приймати. Тому прокурор знову попросив надати дозвіл на примусовий привід Корбана на суд.

Водночас, як повідомляє прес-служба партії УКРОП, сьогодні вранці о 8.50 в палату до Геннадія Корбана з'явився слідчий Генпрокуратури Олександр Неділько та зачитав постанову про призначення судово-медичного дослідження мета якого - встановити чи може він брати участь в засіданні суду за станом здоров'я.

"Слідчі не змогли надати документів, що підтверджують проведення судово-медичного дослідження та висновки про те, що Корбан може взяти участь у розгляді справи. Знаючи про це, слідчий вручив йому повістку про виклик до суду від імені слідчого", - йдеться у повідомленні.

 

О 8.50 в палату до Геннадія Корбана з'явився слідчий Генпрокуратури Олександр Неділько та зачитав постанову про призначе...

Posted by УКРОП Українське об'єднання патріотів on Saturday, December 26, 2015
 

Цілком очікувані дії прокуратури . Допитують лікарів . Намагаються видати протоколи допиту за висновки експерта. І пода...

Posted by Alexey Shevchuk on Sunday, December 27, 2015

Повʼязані теми:

Наступна публікація