Королевська хотіла підсадити Шевченка на "колеса"

Королевська хотіла підсадити Шевченка на "колеса"

Королевській важко дається програш на виборах / Фото: УНІАН

Так лідер "України-Вперед!" хотіла заспокоїти екс-футболіста після програшу на виборах.

Відомий російський пранкер під псевдонімом Vovan222 розіграв українських політиків. Його жертвами стали Наталія Королевська, Олег Ляшко та Євгенія Карр.

Запис розіграшу був викладений у YouTube. Пародист зателефонував лідерові партії "Україна-Вперед!" Наталії Королевській і представився президентом "Динамо" (Київ) Ігорем Суркісом. "Суркіс" розпитав Королевську про Андрія Шевченка. Серед іншого, лідер політсили, яка програла вибори, зізналася в тому, що приймає антидепресанти. І навіть радила приймати їх Шеві - мовляв, так буде легше перенести поразку. Також вона сказала, що подумає над пропозицією піти працювати масажисткою в "Динамо".

Останньою у списку розіграних була дочка Юлії Тимошенко Євгенія Карр. Вона розповідала придуманому "Михайлу Ходорковському" про здоров'я своєї матері та політичну обстановку у країні.

Як повідомлялося раніше, Олегу Ляшку пародист представився вже самим Шевченком. "Шева" поскаржився на те, що його кинула Наталія Королевська, а також запропонував лідерові Радикальної партії "поганяти під хвіст". Ляшко відмовився.

Зазначимо, що такі телефонні розіграші називаються пранком. Їхня мета - спровокувати співрозмовника. Люди, які займаються пранком, іменують себе пранкерами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація