Крихти інформації після допиту Януковича будуть використані - представник майданівців

Крихти інформації після допиту Януковича будуть використані - представник майданівців

Фото: УНІАН

Проте Янукович стверджує, що не пам'ятає суспільно важливої інформації про розстріл євромайданівців. 

Представник інтересів сімей постраждалих на Майдані у справі за обвинуваченням екс-співробітників спецпідрозділу "Беркут" у вбивстві активістів Євромайдану Євгенія Закревська заявила, що під час з допиту в режимі відеоконференції позбавленого звання президента України Віктора Янукович слідство отримало корисну інформацію.

Про це вона пише "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що ажіотаж навколо сьогоднішньої події перебільшений... Але ті крихти інформації, які ми отримали, також будуть використані", - зауважила Закревська.

Відповідаючи на запитання, чи отримало слідство важливу інформацію, вона відповіла: "Так. А також отримали різні підтвердження".

Але вона нагадала, що Янукович навіть не пам'ятає, коли були вбивства, хоча ретельно запам'ятав власну втечу із України.

Зазначимо, сьогодні, 28 листопада, під час засідання у справі Євромайдану допитували через відеозв'язок позбавленного звання президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 листопада відбулося судове засідання у справі розстрілів учасників Євромайдану, свідком в якій проходить Віктор Янукович. Проте самого допиту не відбулось, оскільки близько 30 активістів з прапорами "Правого сектору" і організації "Вільні люди" заблокували виїзд обвинувачених беркутівців із СІЗО. Вони тримали у руках плакати з написами "Вбивць Небесної сотні за ґрати", "Кров Небесної сотні на ваших руках" і "Вбивці - в'язницю". 

Відеодопит Януковича вигідний йому та офіційній Москві, а для чого він Україні, незрозуміло

Відеодопит Януковича вигідний йому та офіційній Москві, а для чого він Україні, незрозуміло

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація