Квіташвілі пояснив своє повернення після відставки Абромавичуса

Квіташвілі пояснив своє повернення після відставки Абромавичуса

Квіташвілі повернувся до уряду / Фото: Reuters

Міністр переглянув ставлення до своїх проблем, які йому здалися вже й не проблемами взагалі.

Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі розповів, чому відкликав заяву про відставку. Посадовець переоцінив свої проблеми та вирішив закінчити працю над змінами в галузі, повідомляє ZN.UA.

За словами керівника МОЗ, змінити рішення йому допомогла відставка міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса. Ідеться про тиск, як чинився на цього міністра.

"Коли я дізнався, які проблеми у Айвараса, як йому довелося важко, я зрозумів, що мої проблеми – це не проблеми зовсім", − пояснив Квіташвілі.

І додав, що додатковим аргументом було бажання завершити проекти, аби не "кидати розпочаті реформи на півдорозі".

4 лютого під час публічного засідання уряду міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр інформаційної політики Юрій Стець і міністр інфраструктури Андрій Пивоварський відкликали подані раніше заяви про відставку. Міністри також висунули ряд умов, під час виконання яких вони згодні продовжувати роботу в уряді.

Посаду міністра охорони здоров'я грузин Олександр Квіташвілі займає з 2 грудня 2014 року. Тоді ж президент України надав йому українське громадянство.

Повʼязані теми:

Наступна публікація