Лазаренка в США вже добу не можуть знайти

Лазаренка в США вже добу не можуть знайти

Лазаренко не повернувся в будинок, де живе його дружина з дітьми

Лазаренко не повернувся в будинок, де проживає його дружина з трьома дітьми.

Через добу після звільнення екс-прем'єра України Павла Лазаренка з американської тюрми неможливо встановити його місце перебування. Про це розповідає "Українська правда".

Лазаренко не повернувся в будинок у місті Greenbrae, де проживає його дружина з трьома дітьми, передає кореспондент видання з Каліфорнії. Українські журналісти навідалися за вказаною адресою, але там була тільки дружина екс-прем'єра Оксана Цикова з дітьми.

Читайте також: Лазаренко мріє повернутися, щоб впливати на ситуацію в Україні

Жінка відмовилася спілкуватися з пресою і викликала поліцію. Американський адвокат Лазаренка вже другу добу відмовляється відповідати на дзвінки преси.

Брат Павла Лазаренка Іван повідомив напередодні його звільнення, що після виписки з тюрми той "продовжить перебувати під юрисдикцією американської влади". Бюро тюрем США офіційно повідомило тільки про звільнення Лазаренка з тюрми Terminal Island, де закінчився термін його ув'язнення.

За деякими припущеннями, Лазаренко займається легалізацією свого статусу в США та перебуває в юрисдикції US Immigration and Customs Enforcement.

Нагадаємо, вчора, 1 листопада, Павло Лазаренко вийшов на свободу. Журналістам не вдалося поговорити з екс-прем'єром про його подальші кроки, тому що він фактично втік від камер ЗМІ.

Також додамо, що в Генпрокуратурі України заявили, що після повернення Лазаренка в Україну його чекає новий арешт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація