Лещенко розповів, що б він виправив при купівлі скандальної квартири

Лещенко розповів, що б він виправив при купівлі скандальної квартири

Фото: УНІАН

Депутат не вважає придбання нерухомості помилкою.

Народний депутат Сергій Лещенко розповів, що він повинен був сам оприлюднити інформацію про купівлю квартири вартістю 7,5 млн грн, випередивши своїх політичних опонентів.

Про це він розповів виданню "Страна".

"Я не припускав масштабу медійного резонансу, але не вважаю придбання квартири помилкою. Ціна, яку я заплатив за квартиру, вигідна. Єдине, що б я виправив, якби повернути час назад, я б самостійно оприлюднив інформацію про купівлю квартири. Тим самим випередивши своїх ворогів, які, як з'ясувалося, стежили за мною", - сказав Лещенко.

Депутат каже, що інформація про купівлю квартири з'явилася в Мережі через дві години після того, як його представник отримав довідку про закриття угоди та реєстрації власності.

"Договір купівлі тут же з'явився в інтернеті з подачі людей, близьких до депутата Сергія Пашинського. Підбурювачами теми були люди, близькі до Арсена Авакова, Миколи Княжицького", - каже Лещенко.

Також народний депутат запевняє, що не брав гроші на квартиру в олігарха Костянтина Григоришина.

"Григоришин жодного разу в житті не заплатив мені ні копійки. Як, втім, і будь-який інший олігарх", - сказав він.

Нещодавно нардеп Сергій Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. В Мережі опублікували копію відомості з держреєстру майнових прав на нерухоме майно, у якій зазначено, що Лещенко купив квартиру площею 192 квадратних метра в серпні цього року.

Своєю чергою політик пояснив, що квартира була куплена за частину заощаджень як співзасновника "Української правди", позику від засновника УП Олени Притули і гроші його коханої – Анастасії Топольської. Лещенко заявив, що у 2013-2014 роках він задекларував дохід у сумі понад 100 тисяч доларів.

Лещенко розповів, де взяв кошти на придбання дорогих апартаментів

Лещенко розповів, де взяв кошти на придбання дорогих апартаментів

Повʼязані теми:

Наступна публікація