Лідер луганських терористів запив, а на блокпостах замість своїх бандитів розставляє манекенів

Лідер луганських терористів запив, а на блокпостах замість своїх бандитів розставляє манекенів

Луганські терористи в паніці

Бойовики все більше панікують через присутність на околицях обласного центру українських військових.

Бойовики на Луганщині перевдягаються у форму українських військових і обстрілюють житлові квартали міст. Більше того, вони вже відчувають брак добровольців та найманців, тому навіть крадуть манекени з крамниць, одягають їх у камуфляж і закріплюють на блокпостах.

Про це йдеться у сюжеті ТСН. 16:45.

Терористи намагаються переконати населення, що житлові квартали обстрілює українська армія. У свою чергу, голова Луганської облдержадміністрації Ірина Веригіна переконує, що все це маневри бойовиків. Наразі вони між собою сваряться і застосовують військові хитрощі. "Тим більше, що вчорашні бої бойовики "ЛНР" вели один з одним. Вони перевдягнулись в одяг української армії і обстрілювали житлові будинки", - сказала вона.

Варто зазначити, що в самому Луганську 11 будинків зруйновані, газо-, водо-, електропостачання немає. Майже в усіх районах міста чути вибухи.

При цьому у соцмережах представники терористичної організації "ЛНР" пишуть, що найближчими годинами чекають на штурм. Їхній оптимістично-бойовий настрій змінюється на паніку. Про це кажуть і в МВС. Так, за оперативними даними лідер "ЛНР" знаходиться у запої. "Сьогодні наші війська стоять на околиці Луганська. Подальших перспектив в луганських терористів немає. За оперативною інформацією, Болотов останнім часом п'є горілку, розуміючи, що на нього чекає: або він загине під час АТО, або він буде захоплений у полон. Моральний рівень бойовиків неможливо порівняти, зокрема, той, який зараз і той, який у них був кілька тижнів тому", - заявив радник міністра МВС Антон Геращенко.

На Луганщині бойовики перевдягаються в українську форму і розстрілюють житлові квартали

На Луганщині бойовики перевдягаються в українську форму і розстрілюють житлові квартали

У той же час, у РНБО зізнаються, що святкувати перемогу ще передчасно, тому що Луганськ і частина області сьогодні все ще знаходиться під повним контролем терористів.

Костянтин Павлов, ТСН, 1+1

Повʼязані теми:

Наступна публікація