Ініціатори Brexit записали Путіна на свій бік у боротьбі проти ісламістів

Ініціатори Brexit записали Путіна на свій бік у боротьбі проти ісламістів

Фото: Reuters

За словами лідера UKIP, Британія "щось наплутала", допомогаючи повстанцям у Сирії.

Новообраний лідер партії незалежності Сполученого Королівства Великобританії (UKIP), яка ініцювала Brexit, заявив, що президент Росіїї Володимир Путін та президент Сирії Башар Асад "на нашій стороні" у боротьбі проти  ісламського радикалізму. Про це повідомляє Європейська правда.

За словами лідера UKIP - Полла Натолла, Британія у своїй допомозі повстанцям у сирійській громадянській війні "щось напутала".

Відповідаючи на питання про бомбардування мирного населення Сирії воєнними силами Асада лідер партії заявив: "Ну ми, здається, терпіли Роберта Мугабе (диктатор Зімбабве - ред.) протягом багатьох років, чи не так? Я б не сказав, що ми є зразком чесності, коли справа доходить до підтримки диктаторів".

За словами Натолла, російські дії в Алеппо не є загрозою для миру, напротивагу ісламському тероризму. Однак він зазначив, що не є "фанатом" Путіна і багато з його людей "заслуговує на покарання".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мэй планує розпочати перемовини з Європейським союзом щодо Brexit в кінці березня 2017 року.

Десятки людей загинули за останню добу авіаударів у Алеппо

Десятки людей загинули за останню добу авіаударів у Алеппо

Повʼязані теми:

Наступна публікація