Льовочкін задекларував на чотири мільйони менше, ніж його сестра-нардеп

Льовочкін задекларував на чотири мільйони менше, ніж його сестра-нардеп

Нардеп задекларував 24 мільйони, машину та два мотоцикли

Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін задекларував за 2015 рік трохи більше 24 млн гривень. У свою чергу,  його сестра-нардеп Юлія Льовочкіна – більше 28 мільйонів.

Згідно із деклараціями, які були опубліковані на сайті Ради, Льовочкін задекларував 2,07 млн гривень доходу в Україні та ще 21,99 млн гривень доходів на Кіпрі.

У Льовочкіна є вклади у банках на 49,3 мільйона гривень. Нардеп володіє акціями на 130 тисяч 505 гривень. Також він задекларував квартиру на 178,5 квадратів, та інше нерухоме майно, загальною площею 682, 56 квадрата, за яке він заплатив понад 931 тисячу гривень оренди.

У Львочкіна є Mercedes Benz S600 (2010 року), та два мотоцикли Boom Low Rider (2008) та Harley Davidson (2011).

Крім того, його сестра, нардеп України Юлія Льовочкіна показала 2,9 млн прибутків в Україні і ще 25,5 млн гривень, що є кіпрськими доходами.

Нагадаємо, що народний депутат від БПП Сергій Лещенко опублікував розслідування щодо шикарного маєтку екс-глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна у французькому муніципалітеті Сен Жан Кап Ферра. Перші фото маєтку Льовочкіна минулого року опублікувала донька "правої руки" утікача Віктора Януковича. На світлину потрапила родина екс-глави АП, характерний паркан та ліхтарі.

Про те, в якому районі розташований маєток поговорювали політики та бізнесмени. Згодом неназвані джерела Лещенка звузили фокус пошуків  дачі Львочкіна у Сен Жан Кап Ферра та назвали конкретну частину мису.

Вартість нерухомості оцінюється у 40 мільйонів євро. Працівниця місцевої мерії розповіла нардепу, що  Льовочкіну належить одразу п'ять земельних ділянок, об'єднаних однією територією та поштовою адресою. Оформлена нерухомість з 2005 року на данську компанію Glorietta Investments I APS. У 2014 вказану компанію перейменували на Glorietta Investments I APS.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація