Луценко анонсував нові затримання у справі про причетність до "Л/ДНР"

Луценко анонсував нові затримання у справі про причетність до "Л/ДНР"

Фото: Право на владу

В інкримінованих екс-регіоналу Єфремову злочинах підозрюється більша кількість осіб.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що найближчим часом можливі нові затримання підозрюваних у посяганні на територіальну цілісність України та причетності до створення терористичних угруповань на Донбасі. 

Про це Луценко заявив на брифінгу з приводу затримання колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, інформує УНІАН.

"Підозрюються у скоєнні інкримінованих пану Єфремову злочинів більша кількість осіб, найближчим часом ми передбачаємо розвиток слідчих дій з ймовірними затриманнями", - зауважив генпрокурор. 

Він також наголосив, що ГПУ потребує співпраці громадян.

"Пан Єфремов – один із підозрюваних у справі організації терористичних угруповань, а також посягань на територіальну цілісність та незалежність України. Ми хочемо розглядати в сукупності дії більшої кількості посадових осіб, простих учасників цієї злочинної організації. Для цього потребуємо співпраці з громадянським суспільством", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, сьогодні Олександра Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль" з квитком на Відень. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Раніше колишній голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив про повернення йому закордонного паспорта і зняття електронного браслета стеження.

"З мене знято всі обмеження, тільки запорука все ніяк не повертають", – сказав він.

Екс-депутата звинувачували у сприянні прийняттю "диктаторських законів" 16 січня 2014 року. Єфремов був затриманий в лютому 2015 року. Йому було призначено заставу в розмірі 3,6 млн гривень. У травні поточного року ГПУ заявила, що зробить все, щоб Єфремову змінили запобіжний захід і зобов'язали носити електронний браслет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація