Луценку порадили змиритися з тим, що він "звичайний зек"

Луценку порадили змиритися з тим, що він "звичайний зек"

Юрій Луценко буде жити в камері на 50 осіб / Фото: Сегодня

Юрій Луценко готується до відправки до Києва.

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, у разі свого тимчасового переїзду з Менської колонії до Лук'янівського СІЗО, може перебувати у камері на 50 осіб.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на поінформоване джерело.

"Ні окремої камери, ні підвищеного комфорту для нього в слідчому ізоляторі не буде - помістять в загальну на 15-20, а може, і 50 осіб, камеру і будуть годувати звичайною тюремною їжею, - сказав офіцер. - Це нормально - в загальній камері утримуються люди, які подали апеляції на вироки. Луценко давно вже не міністр, а такий же зек, як інші. Але ніяк не звикне з цим".

Втім, один з адвокатів Луценко Олексій Баганець вважає, що екс-главу МВС і його захисників можуть на розгляд апеляції і не запросити - це прерогатива суду, і головне - щоб у засіданні взяв участь прокурор.

Нагадаємо, що 20 листопада Апеляційний суд Києва розгляне апеляцію екс-глави МВС Юрія Луценка на вирок Печерського райсуду столиці. На період розгляду апеляції Луценка доставлять із Менської колонії №91 Чернігівської області, де він відбуває покарання, до зали суду і, якщо одного дня не вистачить, помістять до Київського СІЗО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація