Луценко заборонив тюремникам експеременти з "букетом" своїх хвороб

Луценко заборонив тюремникам експеременти з "букетом" своїх хвороб

Луценко відмовився від будь-яких "оглядів" в межах колонії

Екс-міністр поставив тюремникам умову - огляд і лікування виключно в спеціалізованому стаціонарі.

Ірина Луценко заявляє, що повідомлення Пенітенціарної служби про задовільний стан здоров'я українських політв'язнів нагадують про програму "поліпшення вже завтра".

"Державна пенітенціарна служба продовжує тиражувати брехня про стан здоров'я ув'язненого Юрія Луценка на тлі повідомлень про хрестові походи колоніями України", - заявила вона, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Чи є щось людське у тюремників і лікарів, які підписують такі "задовільні висновки"? - запитала Ірина Луценко.

За її словами, в четвер увечері Юрій Луценко в телефонній розмові повідомив їй про "так званий комісійний медичний огляд фахівцями МОЗ і ДПтС".

"Огляд полягав у зустрічі мого чоловіка з тими ж лікарями, які в жовтні вже "оглядали" його", - повідомила вона.

"Чоловік відмовився від будь-яких "оглядів" в межах колонії. Луценко поставив тюремникам і лікарям умову - огляд і обов'язкове лікування виключно в спеціалізованому стаціонарі із залученням відповідних фахівців", - підкреслила Луценко.

"Тільки після переведення в лікарню я дозволю експерименти над собою", - передала слова чоловіка Ірина Луценко.

Вона знову побажала "міцного здоров'я" всім співробітникам пенітенціарної служби - від Лісіцкова й Андрушко до Доробалюка та Орловського.

"Букет хвороб мого чоловіка різнокольоровий - і портальна гіпертензія, і цироз печінки, і варикоз вен стравоходу, і відкриті виразки шлунку, і, врешті-решт, гепатит. Всі хвороби багаторазово підтверджені лікарями МОЗ", - сказала дружина екс-глави МВС.

"Так що "задовільний стан здоров'я", як у Луценка, є гарним побажанням для тих, хто про це вперто продовжує брехати", - підкреслила Ірина Луценко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація