Луценко зі страшними болями підіймає у в'язниці ВВП Азарову

Луценко зі страшними болями підіймає у в'язниці ВВП Азарову

Юрій Луценко три дні лежав у медичній частині колонії / Фото: УНІАН

Екс-міністр вирішив допомагати вітчизняній поліграфії.

Колишній міністр МВД Юрій Луценко три дні лежав у медичній частині Менської виправної колонії через приступи болю.

"Мене тривожить те, що Юрій Луценко вже другий тиждень страждає від серйозних головних болів. Він себе дуже погано почуває. Три дні він лежав у медчастині", – розповіла вона, додавши, скоріш за все, це пов'язано з підшлунковою і шлунком його чоловіка.

Але все лікування Луценка, підкреслила дружина, полягає у знеболювальних. Вона повідомила, що наступного тижня буде серйозно піднімати питання про його лікування, хоча він і намагається приховати свій стан від неї.

Дружина екс-міністра також повідомила, що телефонний зв'язок у Менській колонії відновили минулої суботи, зразу після прес-конференції захисників:

"Менська колонія відновила повністю зв'язок зразу наступного дня, він прекрасної якості. Як вони прорив уночі відремонтували – я не уявляю", – розповіла вона.

Крім того, за словами І.Луценко, тюремники досі так і не надали кімнату для короткострокових побачень, де б не було броньованого скла. Щоправда, вони відкривають у скляній перегородці маленьке віконце, через яке дружина Луценка може передавати документи для ознайомлення.

"Ми можемо спілкуватися без телефону, нахиляючись один до одного. Звісно, це не те, чого ми хотіли, але це є поступкою в Менській колонії", – розповідає дружина засудженого.

Не обійшлося без гумору. Дружина розповіла, що відразу, як вся Україна побачила брезентові рукавиці з написом "Україна в твоїх руках", в колонії вирішили, що екс-міністру не можна давати таку роботу, повідомляє gazeta.ua.

"Після того, як Пенітенціарна служба дізналася, що вся Україна побачила рукавиці, я їжджу, показую ці рукавички з написом "Україна в твоїх руках", вони вирішили, що рукавиці йому не можна давати. Вирішили, що він буде клеїти конверти. Луценко каже, що буде піднімати ВВП і допомагати Азарову. Каже, що буде клеїти конверти, а всередині буде писати анекдоти, мовляв купи конверти від Луценка, отримай анекдот про Януковича. Такий жарт. Думаю, що дуже сильно підніметься наша поліграфічна промисловість. Після того, як він заявив це в колонії, думаю, що вони подумають ще й про конверти", - підкреслила політик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація