Льовочкін "поховав" Януковича, підставивши під час кривавого розгону Майдану

Льовочкін "поховав" Януковича, підставивши під час кривавого розгону Майдану

Львочкін був сірим кардиналом і будував для Януковича "золоту клітку"

Тепер колишній глава АП формує у Раді свою депутатську групу.

Політичний "похорон" екс-президента Віктора Януковича влаштував його глава АП Сергій Льовочкін, який підставив екс-главу держави під час кривавого розгону Майдану, йдеться в сюжеті "Українських сенсацій".

Відомий український політтехнолог Тарас Березовець заявляє, що після кривавого розгону Майдану регіонали в особистому спілкуванні розповідали йому про таємничий дзвінок екс-глави АП до тоді ще начальника столичної міліції Валерія Коряка. Льовочкін передав йому нібито наказ екс-президента зачистити головну площу, тоді як екс-глава держави збирався її очистити, що принципово відрізняється. На думку політолога, колишній глава АП був зацікавлений у тому, аби здихатися Януковича.

"Я думаю, що Льовочкін був зацікавлений у тому, щоб "поховати" Януковича. Він вже розумів, що це фігура минула і вона відіграла, і, очевидно, він був зацікавлений у тому, щоби підштовхнути Януковича у прірву", - заявляє Березовець.

Українські сенсації: як Льовочкін забив останній цвях у гроб Януковича

Українські сенсації: як Льовочкін забив останній цвях у гроб Януковича

Депутати від ПР твердять, що існує навіть запис цього телефонного дзвінка.

Інший політолог Вадим Денисенко вважає, що саме Льовочкін протягнув руку у велику політику своєму майбутньому "патрону". Президента-утікача посадили у "золоту клітку", а екс-глава АП виконував більшість завдань, які мав робити президент.

Після втечі Януковича до Росії та зміни української влади про Льовочкіна всі забули - його не перевіряли і не допитували правоохоронці. Тим часом екс-глава АП тишком-нишком сформував свою депутатську групу у парламенті. Вона нараховує близько 20 депутатів–мажоритарників і фінансується з кишені самого Льовочкіна та відомого українського олігарха Дмитра Фірташа.

Нагадаємо, раніше політолог заявляв, що Фірташ спонсорує партію Льовочкіна, щоб не повторити долю Лазаренка

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація