Ляшко і "Батьківщина" хочуть провести позачергові засідання ВР

Ляшко і "Батьківщина" хочуть провести позачергові засідання ВР

Фото: УНІАН

Пізніше "Батьківщина" підтримала ініціатіву "Радикальної партії".

Голова "Радикальної партії" Олег Ляшко і фракція "Батьківщина" виступають за проведення позачергових засідань парламенту 23-26 лютого.

"Наступне засідання парламенту 15 березня. Скажіть, будь ласка - це відповідально перед людьми?.. Я пропоную негайно наступного тижня відновити пленарні засідання", - сказав Ляшко.

Він закликав фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" і "Об'єднання "Самопоміч", а також позафракційних депутатів підписатися під зверненням до голови парламенту Володимира Гройсмана про проведення таких засідань.

Пізніше "Батьківщина" підтримала ініціатіву "Радикальної партії".

Наступного тижня нардепи працюватимуть у комітетах, комісіях та фракціях. Із 29 лютого до 4 березня парламентарі поїдуть до виборців, а з 9 до 12 березня вони працюватимуть знову в комітетах, комісіях та фракціях.

19 лютого нардепи слухали урядовців та ставили їм запитання. Законотворча діяльність 19 лютого звелася до нуля – жодних законопроектів та рішень не ухвалювали. Уранці зареєструвалися на роботі 311 депутатів, а під обід у залі залишилося дуже мало народних обранців.

Нагадаємо, що "Самопоміч" слідом за "Батьківщиною" офіційно вийшла з коаліції. Парубій заявив, що коаліцію немає підстав розпускати – вона нараховує понад 226 голосів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація