Ляшко із радикалами заблокував трибуну Ради

Ляшко із радикалами заблокував трибуну Ради

Фото: Право на владу

Нардепам доводиться виступати з місця.

Сьогодні, 11 травня, під час засідання Верховної Ради нардепи від Радикальної партії на чолі із Олегом Ляшком заблокували трибуну парламенту.

Представники фракції Ляшка вимагали створити тимчасову слідчу комісію для розслідування офшорного скандалу у вищих політичних колах України.

"Наша партія вкотре вимушена блокувати трибуну з вимогою створити ТСК для розслідування корупції, офшорів президента. Також ми вимагаємо зменшити ціну на газ... Ми блокуватимемо трибуну доки наші вимоги не будуть виконані", - цитує Еспресо.tv Ляшка.

Раніше видання ЛІГА.net розповсюдило інформацію, що нібито пов'язана з президентом Intraco Management Ltd займається торговими операціями з продуктами, а також паливом виробництва Московського НПЗ, що належить "Газпрому".

Перший заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Ігор Кононенко заявив, що не має причетності до скандальної офшорної компанії Intraco Management Ltd.

Журналіст Дмитро Гнап, своєю чергою, заявляв, що заступник генерального директора корпорації "Рошен" Сергій Зайцев є беніфіціаром офшорної компанії Intraco Management Ltd, зареєстрованої на Британських Віргінських островах. Відповідні дані містилися "Панамському архіві".
 


 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація