Ляшко з доярками та двома коровами пікетують Кабмін

Від уряду вимагають підвищити закупівельні ціни на молоко.

У ці хвилини під стінами Кабміну відбувається мітинг активістів, які вимагають від уряду підвищити закупівельні ціни на молоко. Перед цим туди нардеп Олег Ляшко, доярки та інші активісти пригнали двох корів.

"Ляшко з коровами бігає по Грушевського. Одна з корів явно відчуває дискомфорт, впирається, не бажає нікуди йти. Її тягнуть, змушують підніматися до Кабміну", – написав у Facebook журналіст Віктор Огієнко.

Доки виголошували промови, тварини почали розходитися в різні боки і Ляшко вирішив допомогти фермерам їх вгамувати. Про це передає "112 Україна".

"Наші вимоги, вимоги українських корів, дуже прості. Ми хочемо, щоб була нормальна ціна на молоко. У Швейцарії немає таких корів як в Україні. Сільських жителів обкрадають як липку. Але, на жаль, молоко коштує дешевше води. Ми прийшли до уряду, щоб вимагати встановлення мінімальної ціни на молоко - 5 гривень за літр. Сьогодні люди в селі навіть не можуть утримувати своїх корів", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, в 2011 році нардеп уже намагався завести корову у Верховну Раду.

 

Готуємось до акції

Опубліковано Андрієм Лозовим 7 квітня 2016 р.
 

Олег Ляшко годує корову Сливку під Кабміном

Опубліковано Андрієм Лозовим 8 квітня 2016 р.
 

Україна починається з корови, а хто цього не розуміє - наші вороги!Сьогодні з командою привели під Кабмін стадо корів ...

Опубліковано Олегом Ляшком 8 квітня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація