Люди Януковича перетворили канал ТВі Кагаловського в дошку ганьби, а "командувати парадом" може Жванія

Люди Януковича перетворили канал ТВі Кагаловського в дошку ганьби, а "командувати парадом" може Жванія

Телеканал ТВі Кагаловського міг «віджати» скандальний політик Жванія

Законний власник телеканалу звернувся до Порошенка по допомогу.

Телеканал ТВі, який раніше належав Костянтину Кагаловському, досі не повернули законному власнику рейдери з уряду Азарова, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Цей канал мав стати українським НТВ, а став дошкою ганьби - коли запахло великими грошима, частина вчорашніх бійців із цензурою швидко стали на їхній бік. Журналісти гучно ляснули дверима колись опозиційного каналу, а реального власника ТВі виштовхали за двері.

Замість нього канал очолив американський бізнесмен Олександр Альтман, адже українські правоохоронці не помітили крадіжки цілого каналу.

Проте хоча днями лондонський суд визнав, що Альтман та його боси нахабно вкрали телеканал ТВі, українські суди чомусь не квапляться повертати телеканал законному власнику.

Зазначимо, два роки тому уся країна спостерігала, як у прямому ефірі канал ТВі захопили друзі Януковича. Забирати канал у законного власника Кагаловського допомагали ведучі каналу і навіть народний депутат Микола Княжицький, який став гендиректором каналу. Подейкували, що за телерейдерством стояли всесильні рік тому екс-віце-прем'єр Арбузов та екс-глава Адміністрації президента Клюєв.

За рік нової влади країна так і не дізналася, кому зараз належить вкрадений канал і хто весь цей час платить зарплату журналістам ТВі. Плітки приписують його непотопимому політику та бізнесмену Давиду Жванії.

8 листопада Костянтин Кагаловський звернувся до президента Порошенка з вимогою відновити справедливість і посприяти у поверненні ТВі, тож кому дістанеться скандальний телеканал, - поки що невідомо.

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко на посаді міністра економічного розвитку скасував санкції до телеканалу ТВі.

Чи поверне Жванія канал ТВі реальному власникові

Чи поверне Жванія канал ТВі реальному власникові

Повʼязані теми:

Наступна публікація