Медведєв назвав главу СБУ "придурком"

Медведєв назвав главу СБУ "придурком"

Медведєв образив Грицака / Фото: Reuters

Очільник російського уряду вдався до особистих образ. 

Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв образливо прокоментував заяву глави СБУ Василя Грицака про можливий "російський слід" у терактах в Брюсселі.

"Ви, напевно, вже знаєте, що сьогодні в Брюсселі були два вибухи, за попередніми даними, є 12 жертв. Я не здивуюся, якщо це є елементом тієї гібридної війни Росії", - заявляв Грицак.

Медведєв, своєю чергою, назвав очільника Служби безпеки України придурком.

"Начальник СБУ Грицак, який заявив про причетність Росії до терактів в Брюсселі, - придурок", - йдеться у його коментарі до посту із співчуттям родичам загиблих. 

Фото: Facebook/Дмитрий Медведев

Фото: twitter.com/Дмитро Медведєв

Згодом до образ Гицака підключився і глава Адміністрації президента РФ Сергій Іванов.

"Я вже читав коментарі Дмитра Медведєва. Як філолог повинен його похвалити за дуже вдало вибране слово. Мені здається, слово "придурок" правильно характеризує начальника СБУ, який припустив, що до терактів у Брюсселі причетна Росія, і там є російський слід. Якщо шукати паралелі, то на розум, мабуть, приходить єдине - це медична психологія. І з цієї сфери я можу згадати тільки слово "дегенерат", - цитує ТАСС слова Іванова.

Натомість офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова назвала Грицака нелюдом.

"Людина так сказати не може. Це за межею людського. Мої співчуття тим, чиї життя перебувають у залежності від рішень цих нелюдів", - написала Захарова у Facebook. 

 

СМИ:"Глава Службы безопасности Украины (СБУ) Василий Грицак заявил, что во взрывах в международном аэропорту и ряде стан...

Опубликовано Марией Захаровой 22 марта 2016 г.

 

Нагадаємо, 22 березня, два вибухи прогриміли в аеропорті Брюсселя. Влада Бельгії офіційно визнала вибухи терактом. ЗМІ повідомляють, що на летовищі вибуховий пристрій привів у дію терорист-смертник.

Після подвійного вибуху в аеропорту також пролунали вибухи біля метро: трагедії сталися на станціях Маальбек та Шуман.

За попередньою інформацією влади, яку оприлюднило агентство Bloomberg, через теракти в метро загинуло 15 людей, 55 були поранені. В аеропорту вбито 11 людей, 81 особа поранена.

Повʼязані теми:

Наступна публікація