Мельниченко сидить у найбільшій тюрмі Неаполя без права на спілкування

Мельниченко сидить у найбільшій тюрмі Неаполя без права на спілкування

Мельниченка не затримали, а заарештували / Фото: Сегодня

В екс-майора нема адвоката, йому обіцяють державного італійського захисника.

Колишній майор Держохорони Микола Мельниченко перебуває у найбільшій в'язниці Неаполя - Поджореале, йдеться в сюжеті ТСН.

Як стало відомо ТСН, там найближчим часом мають ухвалити рішення про його майбутнє. Італійська поліція затримала його в п'ятницю 3 серпня в аеропорту, коли він прибув із Вашингтона.

На камеру поліцейські аеропорту, в якому Мельниченка затримали після прибуття з Вашингтону, говорити відмовляються.

Проте телефоном повідомили, що екс-майор не просто затриманий, а заарештований. Адвоката в Італії у нього поки що немає. За даними поліції, Мельниченку призначать офіційного захисника з боку держави.

Українське консульство в Неаполі, яке має володіти повною інформацією стосовно затримання Мельниченка, сьогодні виявилося недоступним для жодних коментарів.

Стаціонарний телефон не відповідав, по мобільному виконуючий обов'язки генерального консула в Неаполі теж був недоступним. Зв'язок із самим майором відсутній. Додзвонитися до нього не можуть навіть його українські адвокати. У тюрмі Поджореале повідомили, що екс-майор не має права ані на відвідини, ані на телефонні дзвінки - дозволу треба питати у судді.

Микола Мельниченко у Неаполі не затриманий, а заарештований

Микола Мельниченко у Неаполі не затриманий, а заарештований

Повʼязані теми:

Наступна публікація