Мені хотілося придушити "Моторолу" - кіборг "Купол"

Мені хотілося придушити "Моторолу" - кіборг "Купол"

"Купол" стверджує, що не збирався "миритися" з бойовиками.

Український офіцер прокоментував відео "братання" з бойовиком.

Російський телеканал "LifeNews" спеціально не правдиво змонтував відео, на якому "кіборг" з позивним "Купол" з 93-ї бригади ЗСУ нібито "братається" з бойовиком "Моторолою".

Про це "Купол" розповів InfoResist.

"Під час рукостискання я таких слів не говорив, як це показано на відео. Нічого подібного, йому ніхто не збирається прощати те, що він творив, ми ще зустрінемось в бою!", - сказав кіборг.

"На відео також не показано і те, що мені в живіт дивилося 20 автоматів, хоча ми домовлялися, що всі будуть без зброї. Це слово терористи не дотримали", -додав "Купол".

"Кіборг" сказав, що подякував "Моторолі" тільки за те, що він дав вивести його підлеглих, а насправді він хотів придушити бойовика.

"Ми туди їхали не обніматися і не цілуватися з ними (бойовиками). Подякував я йому тільки за те, що він дав без єдиного пострілу вивести моїх хлопців. Моє головне завдання - вивести цілими своїх бійців. Хоча у мене були зовсім інші почуття, мені хотілося придушити. Я ж не буду на камеру, уподібнюючись терористам, вести себе зухвало", - сказав кіборг.

Нагадаємо, у Генштабі вивчають відео "братання" українського "комбата" з "Моторолою".

Що роблять в Україні російські професійні військові

Що роблять в Україні російські професійні військові

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація