Мерзенний фарс. Адвокати Савченко розповіли, як Плотницький брехав на суді

Мерзенний фарс. Адвокати Савченко розповіли, як Плотницький брехав на суді

Адвокати: Плотницький брехав, як і на попередньому слідстві / Фото: lug-info.com

Проти адвоката Савченко хочуть відкрити справу за трансляцію свідчень Плотницького в Twitter.

Прокурори в суді над українською льотчицею і депутатом Надією Савченко попросили притягнути до відповідальності адвоката Марка Фейгіна за публікацію інформації про допит ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького в Twitter.

Про це повідомив захисник Савченко Микола Полозов.

"Влаштували свій мерзенний фарс, закрили судовий процес на допиті головного викрадача Савченко, і намагаються тиснути на захист", - зазначив він.

Також Полозов повідомив, що на суді "Плотницький брехав, як і на попередньому слідстві".

"Як Плотницький брехав у справі Савченко, так само він брехав і щодо Мінських угод і всього іншого. В інший час бунтівника і брехуна Плотницького повісили б на найближчому дереві. Сподіваюся рано чи пізно Україна його посадить. Не забувайте, що всі ці плотницькі, фарсові суди, тисячі жертв, "русский мир" і т. д. проекція думок і вчинків однієї людини - Путіна В.В." - додав адвокат.

Своєю чергою, Фейгін написав, що сторона обвинувачення звернулася до суду щодо винесення проти нього ухвали про притягнення до кримінальної відповідальності за інформацію про допит Плотницького в Twitter.

"Що з Савченко не намагалися робити. І суд в чорти-де на кордоні і засідання закривають, а все одно осоромлення на весь світ", - підсумував Полозов.

Нагадаємо, захист Савченко транслював у Twitter свідчення Плотницького, ннезважаючи на те, що суд заборонив адвокатам оприлюднювати їх.

Повʼязані теми:

Наступна публікація