Молоді регіонали вважають, що їхня активістка Власенка не "осліплювала"

Молоді регіонали вважають, що їхня активістка Власенка не "осліплювала"

Столярова виявилась працівником соціальної служби / Фото: ВКонтакте

Глава облорганізації запевняє, що Столярова не могла облити Власенка зеленкою.

Активістка молодіжної громадської організації Молоді регіони Марія Столярова не могла плеснути зеленку в обличчя захиснику екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Про це заявила глава харківської облорганізації Молодих регіонів Анастасія Кобець.
"Я знаю цю дівчину досить давно. Вона працівник соціальної служби. Того, що їй ставлять у провину, вона зробити не змогла. Власенко сам себе облив зеленкою і він шукає крайніх. А це означає, що його аргументи в суді закінчилися, і тепер йому необхідно знайти нові політичні козирі...", - заявила представник організації.

"Чи є свідки, що його хтось облив? Звідки взялося відео в його оточенні, з інших подій, де є Маша Столярова? Так, вона активістка, так, вона бере участь, та вона легка мішень, тому що її можна впізнати на відео. Кого ще він може впізнати на відео?", - заявила Кобець.

Вона зазначила, що має намір подати позов до Власенка і вимагати публічних вибачень.
Водночас Кобець не змогла відповісти на запитання, де нині перебуває Столярова.

"Я сама не можу з нею зв'язатися... Я думаю, що Маша Столярова у відпустці. Нині пора відпусток. Це ще одне підтвердження того, що вона там (біля ЦКЛ №5) бути не могла", - сказала Кобець.
Вона наголосила також, що "Молоді регіони" не беруть участі як організація в акціях, пов'язаних зі справою Тимошенко.

"У нас в організації 5 тисяч активістів, і я як керівник з упевненістю можу вам заявити, що в жодному із заходів, пов'язаних зі справою екс-прем'єра, ми не беремо участі", - заявила глава облорганізації.

"Молоді регіони" під готель до доктора Хармса (лікар берлінської клініки "Шаріте", що лікує екс-прем'єра) не ходили, і його жодною рукою не чіпали. Те, що нам ставлять у провину, те, що пишуть у ЗМІ, - активістів там не було. Ніякої акції у нас того дня не було. Це менше ніж за тиждень вже третя нападка на Молоді регіони, - сказала Кобець.

Як відомо, у понеділок Власенку перед входом до корпусу ЦКЛ №5, де проходить курс лікування Тимошенко, невідома дівчина плеснула в обличчя зеленкою.

Власенко заявив, що запам'ятав дівчину, яка плеснула йому в обличчя зеленку, і зможе її впізнати.
Пізніше він уточнив, що дівчина, яка плеснула зеленку йому в обличчя, схожа на активістку Молодих регіонів Марію Столярову.

Столярова є заступницею керівника харківської Жовтневої райорганізації Молодих регіонів.

Вона є активною учасницею різних акцій, в тому числі проти лікаря Тимошенко - Лутца Хармса в аеропорту.

Тоді Молоді регіони заявили, що не мають стосунку до цієї акції. Однак у своєму Вконтакте, Столярова розмістила посилання на повідомлення про їхню акцію і дописала:"Регіональна" Молодь жене Хармса".

 

Наступна публікація