Москаль про нову "міністра ДНР": Ця проститутка не була моєю помічницею

Москаль про нову "міністра ДНР": Ця проститутка не була моєю помічницею

Фото: vk.com/Наталья Никонорова

Очільник Закарпатської ОДА розповів анекдот про ситуацію з "помічницею", яку йому приписують ЗМІ: "Жінка бл*дує, а чоловік дізнається останнім".

23 лютого стало відомо про рішення ватажка "ДНР" Олександра Захарченка призначити новим "міністром закордонних справ" Наталю Ніконорову.

При цьому сепаратистські ЗМІ повідомляли, що раніше. у період з 2006 до 2012 року Ніконорова працювала помічником нардепів Геннадія Москаля та Святослава Піскуна. Вони посилалися на заяву одіозного російського політика Едуарда Лимонова, опубліковану ним у "Живому журналі" ще минулого року.

На жаль, цю інформацію почали поширювати й українські ЗМІ.

Сам Москаль, який зараз є головою Закарпатської ОДА, у коментарі ТСН.ua назвав це повною маячнею й обурився тиражуванням вигадок Лімонова.

"Це особиста помста Лімонова за те, що коли я був заступником міністра внутрішніх справ і начальником головного управління МВС у Криму, ми затримували його і його прихильників за те, що вони захопили одну з веж, що належить військовій частині, і розкидали звідти листівки за відокремлення Севастополя від України. Тоді були всі арештовані, був скандал. Він неодноразово на мене всяку єресь і дурниці писав. Це психічно хвора людина", - заявив Москаль.

Він наголосив, що Ніконорова ніколи не працювала його помічницею. "Звідки в мене з Донецька могла взятися помічниця? Завтра Лімонов напише, що я помер, і всі ЗМІ напишуть, що Москаль помер. Це як в анекдоті про те, що жінка бл*дує, а чоловік дізнається останнім. Так і я дізнався останнім, що у мене якась проститутка була помічницею", - додав чиновник.

Водночас з іншим нардепом, про якого писав Лимонов, - Піскуном - все не так однозначно. Згідно з інформацією проекту "Посіпаки" (база даних помічників нардепів останніх п'яти скликань), Ніконорова Наталя Юріївна працювала на платній основі помічником екс-регіонала під час п'ятого і шостого скликання парламенту.

Спроби ТСН.ua зв'язатися з Піскуном наразі безрезультатні.

Зазначимо, що раніше новоспечена "міністр ДНР" працювала юристом апарату "народного ради ДНР" і навіть представляла донецьких сепаратистів у контактній підгрупі з політичних питань у Мінську.

Повʼязані теми:

Наступна публікація