Москаль розповів, як Ющенко займався "розводняком"

Москаль розповів, як Ющенко займався "розводняком"

Москаль розповів про іншого Ющенка

Нардеп стверджує, що колишній президент за гроші давав накази припинити справи проти деяких олігархів.

Екс-президент Віктор Ющенко давав команди припинити кримінальні справи проти певних бізнесменів.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів Геннадій Москаль.

На питання, чому вони у свій час не посадили тих, кого звинувачували в злочинах, Москаль відповів: "Тоді нікого було садити. Донецьк був порожній".

"Навіщо це робилося, я зрозумів тільки в кінці. Тому і пішов. Знаєте, Ющенко по натурі така людина ... Це тільки на людях він говорив, що найбільше він любить Україну. А мені здається, більше всього він любив гроші. Це я потім зрозумів, що це була психологічна атака на олігархів з метою змусити їх дати гроші", - заявив він.

"Ну, коли я відкрив фонди "Україна 3000"... вибачте, ті, на кого давали з адміністрації президента "фас", платили 17 мільйонів доларів, 15 мільйонів доларів у фонди. І після цього відразу надходила команда: "Цього не чіпати", - розповів Москаль.

"Якби не це крисятничество Ющенка і його сім'ї, і всіх цих фондів, які відкрили дружина, дочка і т.п., мабуть, б такої ситуації не було. Тобто це був розводняк, подоїти цих людей, залякати. Коли людина перелякана і відчуває за собою погоню... ", - зазначив депутат.

Москаль стверджує, що за багатьма олігархами Ющенко "висилав літаки державної авіакомпанії "Україна", з державною службою охорони", щоб вони безпечно приїхали в країну.

Повʼязані теми:

Наступна публікація