"Московський ворог" хоче вбити Шухевича - Ляшко

"Московський ворог" хоче вбити Шухевича - Ляшко

Юрій-Богдан Шухевич / Фото: УНІАН

"Радикали" заявляють про замах на життя однопартійця.

Представники "московського ворога" мають намір вбити депутата Радикальної партії Юрія-Богдана Шухевича для дестабілізації ситуації в Україні.

Про це заявив глава політсили Олег Ляшко, передає Українська правда.

Про це він сказав з трибуни Верховної Ради у вівторок. Поруч на трибуні з ним стояв сам Шухевич, а за нею – інші депутати від фракції. Сам Шухевич жодних заяв не зробив.

"Сьогодні відносно нашого колеги, політв'язня, Героя України, Юрія Шухевича була вчинена спроба цинічної провокації. Після цього ми отримали повідомлення з надійних джерел, що життю Юрія Шухевича загрожує небезпека. Що нашого колегу можуть убити, для того щоб використати це вбивство для дестабілізації ситуації в Україні, для реалізації московського плану підриву України зсередини", – заявив він.

У зв'язку з цим він звернувся до президента та голови СБУ з проханням звернути на це увагу та надати Шухевичу охорону. Самого Шухевича він закликав бути обережним та найближчий час не з'являтися в публічних місцях.

Раніше сьогодні Ляшко заявив, що народного депутата Шухевича намагалися використати "для реалізації московських планів" люди Віктора Медведчука. Саме тому він не дав виступити йому з трибуни. Зрештою Шухевич виступив з промовою після перерви.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація