На Донеччині "круті хлопці" на смерть забили депутата від Партії регіонів

На Донеччині "круті хлопці" на смерть забили депутата від Партії регіонів

Олександра Аксьонова (в центрі) забили до смерті. / Фото: konstantinovka.com.ua

Хто були ці хлопці - на часі невідомо.

У Костянтинівському районі (Донецька область) невідомі побили депутата райради від Партії регіонів Олександра Аксьонова, який від отриманих травм помер у лікарні.

Про це повідомив начальник Костянтинівського міського відділу міліції Віталій Колупай. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про подробиці справи Колупай розповідати поки відмовився, пише газета "Вести".

Водночас, як повідомляє сайт костянтинівської газети "Провінція", в суботу ввечері близько 18.30 годин, Олександр Аксьонов разом з родичами перегородили на тракторі дорогу "крутим донецьким хлопцям".

Після чого ті вийшли з машини і побили Аксьонова з напарниками. За деякими даними, "донецьких" було шестеро і вони були напідпитку. Однак, хто були ці хлопці - поки невідомо.

За словами мешканців Діліївки, де жив Олександр Аксьонов, років 10 тому на нього вже було скоєно замах. Тоді він ледве вижив, нападники були спіймані і засуджені. За розрахунками місцевих жителів, вони цілком могли вже вийти на свободу і помститися.

Крім депутатства, Аксьонов займався аграрним бізнесом - очолював сільськогосподарське підприємство "АКС" (торгівля зерновими).

Нагадаємо, днями у Дніпродзержинську теж побили депутата міськради. Дмитра Пучкина били по голові прямо посеред вулиці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація